Prikkart inviterer til kunstutstilling på Vålerenga! Vårt kunstkollektiv har som målsetning å fremheve de mange talentfulle kunstnerne du ikke har oppdaget ennå. Nå har du muligheten til å oppdage ny kunst som engasjerer, provoserer eller bare er fin å se på. Velkommen!

Vi følger alle rådene for smittevern og oppfordrer alle besøkende til å gjøre det samme.

Jeg er så heldig at jeg har blitt en del av dette kunstkollektivet, og nå skal vi ha utstilling på Vålerenga bydelshus. Jeg stiller med bilder fra Seascape-serien.

Besøk arrangementet på Facebook her >

Urørt Skandinavisk kunst

Prikkart er en samling urørte og uavhengige kunstnere som lever og jobber i Skandinavia. Felles for alle er lidenskapen for det visuelle og det kreative. De mener kunst også kan komme fra folk uten støtte fra staten. Felles møteplass er i nærheten av Oslo.

Hos Prikkart er alle velkommen. De bryr seg ikke om du er en sultende kunstner allerede, eller om du ønsker å bli det i fremtiden. Her er det ingen regler for hva som lages og selges. Hvis du vil, gjør vi kunsten de tilgjengelig. Bli med på galskapen!

Besøk Prikkart sin hjemmeside her >

Følg Prikkart på Facebook her >

Følg Prikkart på Instagram her >